sep 03 2013

Nu går jag..

Skrivet av kl. 15:03 i kategorin Allmänt

…i ordets rätta bemärkelse i väntans tider, naturligtvis inte på barnafödande, jag är definitivt ingen Sara, nej jag väntar på besked från toraxkliniken i Umeå där Rune just nu genomgår en bypass-operation. Jag kan inte göra något, bara vänta och hålla koll på telefonen för de lovade att ge besked när operationen var klar. Telefonen ja, jag har en ny sådan som jag inte riktigt är inskolad på så nu funderar jag på om jag borde byta till den gamla som jag kan koppla hörlurar på, min hörsel är ju inget att skryta med. Törs jag göra det tro, nej inte för då kan de ju ringa under den tid det tar att byta SIM-kortet tillbaks till den gamla telefonen, inte heller kan jag äta, får bli en behövlig bantardag för jag känner ingen hunger och inte heller vågar jag äta för tänk om de ringer när jag har munnen full och inte kan prata eller inte hinner få ner tuggan innan de lägger på. Jag borde också ratta dammsugaren men det är helt uteslutet med den decibelnivå den åstadkommer skulle aldrig hör någon ringsignal när den är på. Nej det får bli att fortsätta väntandet vid telefonen, jag kan åtminstone förströ mig med datorn som åtminstone kan arbeta helt tyst.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera