dec 12 2014

Nu har det gått..

Skrivet av kl. 10:45 i kategorin Allmänt

..flera dagar och den så kallade regeringen har inte lyckats göra mig lika upprörd igen, nu kan det i och för sig bero på att jag har resignerat …åtminstone för närvarande, men ilskan och frustrationerna ligger troligen latent och kan välla upp igen. Nej nu ska jag bara koncentrera mig på det ljuva livet som jetsetare, men utan jet, utan bara en jämn, jämn rörelse fram till jul som bl. a innebär en lugn promenad till boulebanan, en eller ett par gånger per dag.
Vi har ju haft besök här nere av våra vänner från Byske uppe i Skellefteå men tyvärr åker de hem nu på söndag, vilket blev en överraskning för mig eftersom det var något jag lyckats förtränga. Jag kollade väder och vind för kommande veckor fram till jul och gjorde upp planer på ställen vi kunde åka till beroende på väder. Den ballongen punkterades när Gunilla gjorde mig uppmärksam på att de faktiskt skulle åka hem nu på söndag, man har man trevligt vill man naturligtvis inte se ett slut och dessutom har jag svårt att ta in att man kan tänka sig åka hem till snö och kyla, nej jag fryser alldeles tillräckligt här, så vad det gäller den biten är jag 100 % -igt spanjorska.
Jag har också fått information om att det kommer att bli två, som man nog kan kalla, internationella tävlingar här på campingen före jul. Den första tävlingen går av stapeln i helgen, det är den årligen återkommande tävlingen i boule, Nordiska länder mot övriga Europa. Norden representeras av….Rune och jag!!!! Var är ni alla hjältar från norr? Varför träder ni inte fram som i fornstora dar? Nu tycker jag att det trots det kommer att bli roligt men resultatet kommer troligen inte att redovisas här, om det inte mot all förmodan sker ett under.
Den andra tävlingen sker dagarna före jul och då handlar det om att en domargrupp skall gå runt på campingen och bedöma julpyntningen för att sedan kora en vinnare. Jag har aldrig varit speciellt glad i blinkande och färgglada lampor och bollar men jag måste erkänna att jag dragits med i hysterin, åtminstone till en viss del, för visst har vi nu både blinkande och färgglada bollar och lampor förutom mitt snögubbepar och julstjärna. Vi har till och med klistrat upp en glad och blinkande tomte inne i förtältet på ”fyrkantens” vägg. Men vi ligger långt efter de som verkligen satsat på blinkande julutsmyckningar, julgranar och klättrande tomtar i olika storlekar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera