mar 20 2015

Nu redan mitten..

Skrivet av kl. 15:56 i kategorin Allmänt

..av mars, och det verkar innebära den stora hemresemånaden här på campingen. Jag har inte något minne av att så många åkte härifrån vid den här tiden förra året, men tydligen så var det i stort sett så, åtminstone vad det gäller våra boulespelande vänner i Europaligan. Det har i alla fall resulterat i att spelandet är mer sporadiskt nu och med ett betydande krympt deltagarantal, även om det faktiskt har tillkommit någon av och till, många åker som sagt men det kommer också nya spelare men de blir i regel bara här någon vecka, de är alltså också på väg norrut i sakta mak.
Hit till campingen har Gunilla och Tommy kommit som det var planerat, visserligen några dagar tidigare än planerat men det är absolut inte oss emot, tyvärr har de tydligen packat med sig svenskt blåsigt gråväder som tydligen också har bokat plats här, visserligen nekar de till att vara delaktig i vädersituationen men jag tror nog att de inte är helt oskyldiga för de kom i princip samtidigt.
Med Gunilla och Tommy följer förutom svenskt gråväder också en mer strukturerad aktivitet, alltså geocaching, vilket innebär promenader, ibland låååånga promenader. Jag har varit lite, för att inte säga mycket, slö när det har gällt det. Tack och lov så kan jag delvis skylla på att jag har haft ont i min vänstra höft, visst känner jag fortfarande av den men det har blivit betydligt bättre men nu har mitt högra knä gjort sig påmind i vissa situationer, dessutom har ju boulen tagit en hel del tid, att delta i både den Svenska-och Europaligan tar sin tid, sedan kommer måstena, även om de inte är så många och betungande.
En annan sak som gråvädret och blåsten som de drog hit inneburit är att havet blev upprört och började prata grovt och högt, och det gillar jag så det var bara ett måste att gå ner till havet trots både rätt hårda vindar och risk för regn. Vind var det, men regn blev det inte men jag säger bara…. havet, detta i mina ögon det absolut mest fascinerande element var, om inte rasande så i alla fall rätt upprört, underbart. Tydligen fler än jag som gillar att se och höra havet när det är upprört, bland annat en ensam ”skärmbrädåkare” eller vad den sporten egentligen kallas.CIMG0027

En kommentar

En kommentar på “Nu redan mitten..”

  1. Kurton 20 mar 2015 kl. 18:36

    Hejsan där nere i Spanien,vadå inga måsten du skall snart packa ihop ert vinterviste och då får ni lite att göra,he,he.Vi är nu hemma efter en mycket fin resa i strålande vårväder.Annars är det ju så att efter sol kan det komma regn och det kom idag.När det ändå skulle regna tyckte vi att vi lika gärna kunde åka och köpa en plåtis så det slutade med att vi blev med en Adria twin,så går dagarna den ena efter den andra,skall det hålla på så här dröjer det inte länge förän vi ses igen hälsar Ulla o Kurt

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera