nov 19 2015

Vilken grym värld..

Skrivet av kl. 23:51 i kategorin Allmänt

..religion har förmågan att skapa, eller man kanske hellre skulle säga, vilka psykopater och mördare det finns som kryper bakom religionen för att försvara sina sjuka böjelser för att plåga, mörda och våldta. Hur kan det komma sig att dessa psykopater har en sådan förmåga att formligen hjärntvätta stora skaror, vilka ledarförmågor dessa människor skulle kunna vara om de använt sin förmåga till en laglig verksamhet. Visst, den diagnos står jag för, alltså ingen officiell diagnos, men jag föredrar att tro att det inte kan vara så illa att alla de som är mest fanatiska gör detta mot sina medmänniskor av ren ondska och för ren njutningen av att mörda och tortera människor. Nej jag föredrar att tro att större delen är psykiskt störda eller fanatiska i sin tro men också tyvärr, ser det ut som de som har bäst förmåga att hetsa sina skaror till terror är de som nog kan kallas ”friska” psykopater, som genom en religion som i sina skrifter sägs förespråka att det är ”Guds vilja” att icke rättstrogna, alltså kristna, förföljs och dödas, skrifter som då gör det möjligt för dessa psykopater att legitimt får utöva sina vidriga handlingar.
Äntligen har Sveriges styrande fått upp ögonen när det gäller att även Sverige kan vara hotad och att det genom sina ”öppna” gränser utan någon egentligen kontroll gör det hur lätt som helst för personer med IS-sympatier att både gömma sig här i landet och även planera terrordåd, och utföra dessa antingen här i Sverige eller i något annat land. Det var väl inte så här man ville att den värld man överlämna till sina barn och barnbarn skulle se ut.
Personligen är jag ju i Spanien på en camping i en liten ort och det känns som om man är långt från den dramatik och oro som finns i större delen av Europa. Vi spelar vår boule, gör våra campingrundor, hejar på grannar från olika länder i Europa. Jag undrar om jag inte ska återgå till att ”skutta” runt på byn med min kamera och fota vackra och harmlösa blommor som definitivt inte planerar några terrordåd utan bara vill bedöva oss med sina massor och skönhet.
Jag kanske ska låta våra, i mina ögon, rätt fega och i vissa fall inkompetenta politiker sköta Sverige och att försöka reparera sin image i mina ögon genom att äntligen våga tala högt och offentligt om att vi nog ändå har problem med flyktinginvandringen och frånvaron av kontroll om de har vad som klassas som flyktingstatus. Tyvärr har väl även denna oförmåga att ta tag i vissa problem med vad som kallas EU-migranter, och den sanitära olägenhet som deras boende inneburit, inte heller gett något större förtroende, även oförmågan att bistå och hjälpa ägare där läger slagits upp på privat mark. Om protester eller ifrågasättande av det lagliga i det rätt egenmäktiga förfarandet i vissa fall så har det alltid funnits någon som i massmediga gått ut med beskyllningar om rasism. Jag är säker på att den egentliga rasismen i Sverige är låg men frustrationen av politikers oförmåga och rädsla för att ge kommunpolitiker mandat att följa de EU-beslut och lagar som finns i dessa frågor gör att det missnöje som uppstår kan misstolkas för rasism och tyvärr också i vissa fall kan urarta till rasistiska åtgärder.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera