jan 13 2016

Nog är det..

Skrivet av kl. 09:57 i kategorin Allmänt

..underligt, att många av våra ”urgamla” traditioner som vi vuxit upp med och vårdat som ”våra Svenska traditioner” inte längre får  vara en del av vårt liv. Visst, vi har naturligtvis ”lånat” från andra länder men försvenskat och anpassat till våra redan befintliga gamla traditioner. Nu är många av dessa traditioner inte längre något som får förekomma i offentliga sammanhang som t ex skolavslutning och vissa delar av Lucia och julfirande bl. a., varför kan man fråga sig, jo det kan kränka våra ”nysvenska” invånare. Att jag och många med mig kan känna sig ”kränkt” då jag inte längre får visa att jag är svensk och att jag är stolt över våra traditioner. Jag tror inte att jag skulle bli välkommen hos någon om jag krävde att de som jag kommer till måste avstå från allt som inte passar mitt sätt att leva, åtminstone för mig, och förhoppningsvis också för mina anhöriga, så respekterar vi och anpassar oss till de som välkomnat oss i deras hem, hur vi sedan lever i våra hem är vår sak så länge det inte ”kränker” andra.
Jag undrar hur länge till man får och kan kalla sig svensk, eller kanske hellre, hur länge till vill jag utan att skämmas kalla mig svensk. Nej jag är inte Sverige Demokrat, jag var Socialdemokrat nu kan man väl kalla mig ”politisk vilde” men jag är inte heller rasist, även om våra politiker gör allt de kan för att få mig dit, men de har inte lyckats….ännu, men vad de lyckats med är att skapa ett massivt politikerförakt hos mig.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Nog är det..”

  1. Gunnaron 13 jan 2016 kl. 10:32

    Du är en klok kvinna!!!

  2. atticconsultants.co.keon 30 apr 2017 kl. 04:14

    atticconsultants.co.ke

    Ainas blogg » Nog är det..

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera