dec 03 2016

Det blev en..

Skrivet av kl. 17:21 i kategorin Allmänt

 

..tur till Murcia och Ikeas köttbullar med efterföljande mjukglass. Nä, denna gång stämmer det inte riktigt, visst det blev den sedvanliga mjukglassen för mig men Runes efterrätt blev en helt vanlig varmkorv med bröd, friterad lök och saltgurka!!!! Förrätten bestod som vanligt för hans del av köttbullar med mos och för min del slopade jag som vanlig köttbullarna för en tallrik kycklingsallad, men vad vi missade var ”JULTALLRIKEN”, gravad lax, julskinka, sill och någon form av tunnbrödsrullar, ägg och en typ av potatis/grönsakskroketter. Detta såg vi först när vi var på väg ut, alltså efter köttbullarna, kycklingsalladen, varmkorven och mjukglassen, gissa om det sved att vi inte sett det tidigare och gissa om jag allvarligt övervägde att ta ett par rundor till i varuhuset för att sedan testa om det möjligen skulle gå att tränga ner innehållet på en jultallrik. Men tyvärr, jag insåg att det kanske skulle gå men att det inte skulle bli särskilt angenämt och troligen inte heller så delikat som jag inbillade mig. Men Rune kom med den fantastiska lösningen på dilemman, han konstaterade att det bara var den 3 december och att vi hade alla möjligheter att hinna hit en gång till före jul. Visst är han smart Rune, kanske kan det bli redan nästa helg, kan mycket väl ordna så att vi behöva mer värmeljus och servetter, om jag använder värmeljusen som enda värmekällan och servetterna kan jag nog ordna så att de är försvinnande odryga.

För övrigt är livet sig likt på campingen…nästan åtminstone, det känns lite konstigt att inte ha några familjemedlemmar här och inte heller några ”gamla” vänner kvar här för närvarande då Gunilla och Tommy åkte hem över jul och nyår. Visst har vi boulen, både tisdagar och torsdagar med i huvudsak svenska spelare och så Europaligan alla dagar utom söndagar så visst finns det möjlighet att fylla dagarna med aktivitet, dessutom ska man ju hinna äta, handla och helst också hinna ta siesta, faktiskt ett av de genuint spanska sederna som har varit otroligt lätt att ta till sig.

Dessutom har jag fått en stor och präktig ugn, visserligen efter en del tjat och påpekanden som t.ex., ”om jag hade en ugn skulle jag kunna baka lite bullar eller grädde pannkaka eller ugnssteka fisk”. Så nu är det upp till bevis, då jag nu har fått den, vilket också tar sin tid, tiden går fort här nere men det gör inte jag så jag behöver inte så mycket arbete för att fylla dagen.

En kommentar

En kommentar på “Det blev en..”

  1. Arsenal Fotballdrakton 04 sep 2018 kl. 08:24

    Really wished to express Now i’m lucky I stumbled upon your page.|

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera