sep 03 2017

Vart är världen..

Skrivet av kl. 11:25 i kategorin Allmänt

..och mänskligheten på väg….mot sin egen totala undergång månne? Jag kan inte finna annat att vi i nuläge hotas av två makgalna inte fullt tillräkneliga personer som, tyvärr måste jag säga, fått makten att leda sina nationer. Den ena en diktator i ett land som trots fattigdom och svält bland sina miljoner fattiga medborgare föredrar att satsa på att utveckla militära vapen i forma av kärnvapen och raketer som kan bära dessa. En diktator som verkar frossa i de möjligheter som om dessa vore ”leksaker” som tillverkas bara för hans höga nöjes skull, och som han gör allt för att skrämma alla som han anser vara landets fiender med, i första hand då USA. I USA sitter tyvärr en, om inte diktator, men i alla fall en som i vissa lägen uppvisar tydliga spår på diktatorsfasoner, en man som visat prov på både narcissistiska drag och impulsivitet, som därtill vid ett antal tillfällen sagt sig inte vara främmande för att använda kärnvapen om han anser det nödvändigt. Visserligen handlade det då om att använda den typen av vansinnigheter långt från sitt eget land och var inget som man då trodde kunde vara något han verkligen övervägde, dessutom räknade man med att han i alla fall hade erfaret folk runt sig som säkert skulle kunna få honom att inse vad det skulle innebära. Tyvärr verkar han inte vara mottaglig för goda råd , nej de personer som har framfört sådana förslag till honom har ganska omgående blivit ersatta, visserligen har de i alla fall fått behålla livet vilket inte de fått som har haft en annan uppfattning än Nordkoreas diktator Kim Jong-Un

Tyvärr är vi inte där längre. Nu har de verbala hoten plötsligt fått en kuslig och för hela världen ytterst ödesdiger situation, nu handlar det om att USA som land är hotat på hemmafronten, och då är frågan vad gör en ledare i den situationen, vad gör Trump? Trycker han på knappen, ja inte är det uteslutet. Nästa fråga är vad gör Nordkoreas diktator, nu när USA och Sydkorea har beslutat om någon form av militär aktivitet mot Nordkorea, tycker han att det är bättre att förkomma än att förekommas och har de i nuläge kapacitet för detta, och vad gör Putin i ett sådant läge. Varför och hur kan det komma sig att de farligaste personerna ofta hamnar på höga poster, där de har möjlighet att idka maktmissbruk och diktaturfasoner?

En kommentar

En kommentar på “Vart är världen..”

  1. negocio onlineon 04 sep 2017 kl. 10:39

    Fastidious answer back in return of this matter with genuine arguments and explaining all on the topic of that.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera