nov 09 2019

Nu är det hög tid..

Skrivet av kl. 11:51 i kategorin Allmänt

..att införskaffa gula västar och ta sig ut på gator och torg för att på det bestämdaste protester mot det mesta som den nu sittande regeringen åstadkommer.

Vi har t.ex. i Sverige världens dyraste sjukhus, nu ska väl inte den nuvarande regeringen belastas med den fadäsen, nej det får nog Alliansen ta på sig. Vi har alltså ett gigantiskt skrytbygge som redan från början gick snett och ett avtal om drift och underhåll som löper fram till 2040 och som gör att slutnotan för sjukhuset kommer att hamna på ca 61 miljarder kronor. Till detta kommer horribla kostnader på grund av dåliga eller för att säga rent usla upphandlingar och oförsvarbara konsultarvoden. Visst vi har ett av världens största och definitivt dyraste sjukhus men tyvärr har landstinget inte råd att bemanna sjukhuset fullt ut, nej så långt räcker inte pengarna. Men Stockholms kommunalpolitiker får väl gotta sig i att de har ett av världens modernaste och dyraste sjukhus men tyvärr inte väl fungerande.

Det är ett av den tidigare regeringens fadäser, och det största och dyraste för skattebetalarna kan man nog säga, den och Reinfeldts uppmaning till oss att ”öppna våra hjärtan” och ta emot de som flytt från krig och terror.

Vilka fadäser har vi att skylla på sittande regering då, ja mina vänner de är många men de går att sammanställa i en kort mening, ”total nedmontering av Sverige och välfärden”. Visst de ”ärvde” flyktingfrågan, men även tesen om att öppna våra hjärtan tog de till sig, vilket innebar att det var fritt fram att komma till Sverige flykting eller inte, dessutom var det många av dessa bevisligen ”överåriga barn” som var papperslösa och som fick fortsätta att vara barn trots att medicinsk bevis visade på annat, bevis som accepterades i andra länder men icke så i Sverige.

Vi har också en mer eller mindre galopperande kriminalitet, jag påstår inte att den beror på massinvandringen, men kriminaliteten har definitivt inte blivit mindre procentuellt trots befolkningsökningen. Mord, skjutningar, sprängningar bilbränder och angrepp på polis och räddningstjänstens utryckningsfordon och personal är definitivt inget som tillhörde vanligheten för bara 15-20 år sedan. Tyvärr verkar det inte vara något som den samlade politikerkåren kan komma överens om att göra något radikalt åt, nej det handlar som vanlig om att tillsätta en utredning.

I nuläge har vi ett klimatscenario som enligt vissa forskare kan innebära stora katastrofer, dessa katastrofer har tolkats av politiker och andra som att det handlar om jordens totala förintelse och tidsaspekten varierar från, i den närmaste totala förintelsen, inom bara 4-5 år till en betydligt längre period, men om vi inte har gjort något radikalt åt detta innan 2030 lär det vara för sent, åtminstone enligt Miljöpartiet. Men övriga världen kan sova lugnt för Sverige har lovat att ta på sig att ordna detta och det gör man genom skambelägga allt som kan ha det minsta med negativa miljöutsläpp för att därefter så klart, så fort som möjligt lägga skatt på ”varorna”och även höja priset på dessa, detta naturligtvis utan att först se till att det finns alternativ för de som av någon anledning är tvingade att nyttja de nu betydligt dyrare varorna. Till sin hjälp i detta har de nuvarande småpartier som ingår i sittande regering total hjälp av det fortfarande största partiet i Sverige, Socialdemokratin, men tyvärr under ledning av en herre som har degraderat partiet till lydparti, troligen mot att han får sitta kvar som galjonsfigur, bo ståndsmässigt och frottera sig med den politiska grädden i övriga världen.

Vi är en rätt ansenlig skara som inte har förstår hur skatter i sig ska kunna förbättra miljön. Nej, ni valda dumskallar, höll jag på skriva, vilket är helt fel, ni är inte dum det är vi som är det, som låter er fortsätta att lura oss, låter er fortsätta att få oss att tro att allt som ni skambelägger är bra för miljön globalt. Men det är klart, att om det handlar om bara 4-5 år till det totala slutet för oss så kan jag förstå Löfvens brist på intesse att sätta ner hälarna och bromsa socialdemokratins totala förnedring, det har ju liksom ingen betydelse och han kan väl under sådana förhållanden få vara Sveriges ”fönster utåt” Han och Greta,då.

Nej mina valda damer och herrar sluta att skambelägga oss plikttrogna lagliga medborgare, gör något åt de verkliga miljöbovarna, krigsherrarna och deras flyg, bombningar och giftutsläpp och den inhemska kriminaliteten.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera