apr 01 2011

I dag var det alltså

Skrivet av kl. 21:01 i kategorin Allmänt

….öppningsdag av nya stormarknaden Mercadona, så vi tog dramaten och promenerade i väg dit för att, som vi trodde, ta del av erbjudningarna och smakbitar, men det kunde vi glömma, inte kunde vi hitta några lockpriser och definitivt inga smakbitar. Nej Consum blir nog även fortsättningsvis vår ”närbutik” men visst kan man när man känner för det ta en längre promenad till Mercadona, vi ska ju hur som helst ta en daglig promenad. Däremot om man är bilburen så har Mercadona det som Consum har sämre av, nämligen parkering. Nu är det väl så att är man ute på shoppingrunda med bilen så är nog Eroski eller Carrefour lika intressanta utflyktsmål eftersom där finns stora parkeringar och flera olika affärer. Consum har dessutom något som Mercadona inte har nämligen närheten till  Pensionista och därmed möjligheten att ta en paus där för något läskande eller kanske bara för andra mer ”trängande” behov .Om Mercadona var en besvikelse så var promenaden desto mer tillfredställande i det minst sagt underbara sommarvädret. Tillbaka i husbilen blev det…just det solstolarna och slappa i solen.

På campingen är det nu ganska mycket farande och för all del även kommande, känns faktiskt riktigt vemodigt att veta att man kanske inte kommer att träffa många av de som man vant sig med att se och prata några ord med även om vi inte alltid har riktigt förstått varandra men bara det har varit en källa till skratt. På kvällens campingrunda fick vi i alla fall möjlighet att säga hejdå till några av de som jag har pratat med bl. a vid tvätt och diskbaljorna och på våra campingrundor.

En kommentar

En kommentar på “I dag var det alltså”

  1. Inger o Royon 03 apr 2011 kl. 10:42

    Oh, vad vi gläds med Dig, att det blev bad. Det hade vi också önskat, men vår tid var fel vald. Nu sitter vi här hemma i regnet, men det kunde varit värre. Jag tror att det är slut på minusgraderna nu. Tvätten är avklarad, nu är det bara städning av bilen kvar. Det blir skönt när allt är klart så vi kan åka ut igen. Pimpim tyckte att det var roligt arr komma hem till sin mamma. Hon skrek i högan sky och så ville hon upp till sig. Nu duger vi inte på ett tag. Ha det så bra Du och Rune och en stor kram.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera