apr 03 2011

I dag finns inte mycket

Skrivet av kl. 20:49 i kategorin Allmänt

…att skriva om, inget bad, ingen långpromenad på stranden eller runt i gamla stan eller utflykt till någon av stormarknaderna inte heller någon sol att skryta med men varmt trots det. Nej den här dagen har vi bara varit och det har varit hur skönt som helst. Lite har vi väl åstadkommit men väldigt lite, bara tvättat bilen. Faktiskt har jag också på mycket amatörmässig nivå spelat ett parti boule, med lånade klot, första försöket på åtminstone 10 år. Jag tyckte det var roligt då och det gjorde jag i dag med, till nästa höst måste vi komma ihåg att ta med kloten. Det är nog inte så dumt om vi, Rune och jag, lägger in en några träningspass i sommar när vi är hemma.

Som sagt var så har det varit en lat dag hela dagen så för att vara lat fullt ut blev det restaurangbesök för middagsmat. Jag får väl försvara mig med att vi skulle hur som helst ta en promenad så vi slog så att säga ”två flugor i en smäll”. Jag är förundrad över hur lat man kan vara och ändå känna sig trött, jag har börjat förstå att lättja föder lättja. Det förklarar också att det känns mer och mer jobbigt att tänka sig jobba i sommar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera