apr 04 2011

I dag blev det

Skrivet av kl. 20:17 i kategorin Allmänt

Är detta möjligen Blåregn?

…marknadsbesök för oss, antagligen det näst sista. Dagen till ära fyndade vi på marknaden. För en summa av 18 euro fick vi shorts och joggingskor till Rune och shorts till mig. Inget besök på Consum i dag men väl på Pensionista, där våra campinggrannar redan bänkat sig vid ett bord, vi erbjöds plats. Medan Rune ordnade med något att dricka fick jag hjälp med att ordna fram två stolar. Anders berättade att de har en liten adapter som förstärker mottagningen av TV-program på datorn, tror jag man kan säga. Den fanns att köpa på Carrefour för en rimlig kostnad. Vi hade tidigare fått erbjudande om en antenn som skulle sättas på taket, men efter en test med den uteslöt vi den affären, förbättringen var i förhållande till priset så marginell att vi inte tyckte att 1500 var värt den lilla skillnaden. Vi beslutade att åka till  Carrefour redan i dag för att kolla om den fanns kvar. Två st fanns det kvar så vi köpte bägge för säkerhets skull. Den här adaptern ger minst lika bra resultat till en kostnad av ca 160 kr, så nu kan vi se svensk tv utan att det buffrar allt för mycket, Rune kan även se Västerbottensnytt på datorn.

Färg och att blomma på kal kvist påminner om Tibast...men det är också allt.

 Mitt emot Carrefour finns McDonalds, och gissa vad som finns där, just det en av mina absoluta svagheter, och då menar jag inte hamburgarna de har, nej MJUKGLASSEN, det blev alltså en McFlurry var så även om inte adaptern fungerat så var utflykten inte bortkastad, tycker i alla fall jag, men den funkade som förväntat.

En del mycket vackra buskar har kommit in i mitt liv, jag kan tänka mig att den stora busken med hängande blå blommor kan vara Blåregn men den med de lurviga blomställningarna på i princip kala grenar har jag ingen aning om vad det kan vara de stora buskarna som blommar gult verkar vara vildväxande, om det är någon form av ginst så är det de högsta ginstbuskar jag sett, garanterat 3-4 meter höga.

Ginst???....Eller vad?

2 kommentarer

2 kommentarer på “I dag blev det”

  1. Tommyon 05 apr 2011 kl. 08:36

    Och namnet på prylen till tv’n? Hittar ni någon fler, så köp en till mig med.

  2. Kickion 05 apr 2011 kl. 20:18

    Japp det är blåregn vad jag kan se. Ni verkar ju ha det så bra. Är inte så bra på kommentera men jag följer er lite då och då. Ha det så gott så ses vi snart.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera