apr 05 2011

Ännu en riktig

Skrivet av kl. 20:10 i kategorin Allmänt

 

…sommardag och dessutom en dag som inte inneburit någon form av aktivitet som har tröttat, inga promenader, förutom en mini,mini till affären på hörnet och en över ”gatan” till vår campinggranne för att frossa på våfflor och därefter rulltårta som en av gästerna hade bakat och bjöd på. Jag lovar att dagar som i dag lätt kan bli en vana, förutsatt att tillfällen bjuds.

I morgon måste vi skärpa till oss och åtminstone köra den obligatoriska campingrundan med alla utökningarna, jag har också tänkt mig ett dopp i havet under dagen och möjligen blir det en strandpromenad i samband med det. Jag lovar att det i detta väder är lätt att bli sittande i solen och bara njuta speciellt när man tänker på att det ”ljuva” livet här nere snart är slut för denna gång. Det är inte helt lätt att hänga med i svängarna när det pratas om blötsnö hemma och vi sitter här och har fortfarande ca 15-16 grader varmt trots att kl är halv nio på kvällen. Att man dessutom hör SM-finalen i hockey stämmer inte med det jag ser när jag tittar ut genom fönstret, men OK jag får väl som god Skelleftebo hålla tummarna, så….. HEJA SKELLEFTEÅ AIK!

Men att det är som jag sagt tidigare att vi som invaderat Edens camping under vintermånaderna börjar vara på väg att bryta upp och åka hem till respektive land, det börjar vara många tomma platser.  Men än är vi rätt många tappra själar kvar dessutom är det en hel del som gör som flyttfåglarna, mellanlandar här före en eller flera dagar innan de drar vidare.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera