apr 08 2011

Med risk för att vara..

Skrivet av kl. 22:43 i kategorin Allmänt

Jag tycker definitivt att det är badväder.....och skaplig temp på vattnet.

….tjatig, vilken helt underbar dag vi haft i dag igen, sol, sol och sol. Mot eftermiddagen börjar det blåsa som det gjort föregående dagar, med men det känns bara skönt, det gör att det blir överlevnadsbart även sittande i solen. Bad blev det även i dag, jag lånade en termometer för att kolla vattentemperaturen, mycket för att bevisa för alla som förfasar sig över hur kallt det är i vattnet och hur galen man är som badar. I dag var vattentemperaturen 18 grader och jag lovar att det inte är mycket kallare än vad vi har i haven runt Sverige och där badar vi och tycker att det är hyfsat varmt i vattnet. Till saken hör att det antagligen är betydligt varmare i luften här än vad vi vanligtvis har hemma.

 Vi har tillsammans med vänner här på campingen varit på kinarestaurangen och ätit vad man kan kalla en avskedsmiddag för två av paren som åker hemåt nu på söndag morgon, en trevlig kväll även om det känns vemodigt med tanke på anledningen till det hela.

På "kina" med gänget från campingen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera