apr 11 2011

Nu har jag..

Skrivet av kl. 08:52 i kategorin Allmänt

…en bön till er som läser min blogg. Som ni ser gör mitt barnbarn Amanda en undersökningsarbete på skolan om det är ok att tala dialekt i TV, det finns flera svarsalternativ, även möjlighet att kommentera vilket naturligtvis vore trevligt om ni gör. Det gör att hon i redovisningen kan ge vinklingar till varför det är svarats på ett eller annat sätt. Ni kan svara här i min blogg och även se resultaten av röstningen. Tackar på förhand. Naturligtvis har jag svarar själv även kommenterat såklart.

En kommentar

En kommentar på “Nu har jag..”

  1. Inger o Royon 12 apr 2011 kl. 08:44

    Det är helt ok att tala dialekt i tv, men det måste vara förståligt. Jag själv tycker att skånskan kan vara svår ibland. Kram

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera