apr 14 2011

Nu är vi packade..

Skrivet av kl. 18:48 i kategorin Allmänt

 

…ja inte på det sättet men väl husbilen. Peniscola är verkligen fullt ut ”min” stad för lagom till att vi är klar med allt jobbet och sätter oss ner för att deppa gör denna underbara stad oss sällskap genom att dra ett tjockt grått täcke över oss, ganska tjockt i alla fall och har jag tur, och de som blir kvar otur, så börjar det regna också. Nej nu ska jag inte vara ogin med de som är kvar, så klart hoppas jag att det bara är i afton det mulnar på och att det är sol i morgon, jag har inget emot att göra min sorti i solsken. Vi ska ju dessutom vara kvar i Spanien ett tag till och då vill jag mycket gärna att solen gör oss följe. Men just nu är det i alla fall en aning deppigt måste jag erkänna, både här hos oss och vädret.

Jag måste berätta om hur dum man kan vara som ärlig svensk, när vi var och friserade oss så tog tösen som utförde arbetet för lite tyckte jag så det blev 1 euro i extra eftersom det blev det billigare denna gång, men Rune är än värre när han skulle betala så var priset sex euro, vilket var tre euro mindre än förra tillfället och dessutom betydligt mer klippning. Han protesterade och sa att det var för billigt så hon ändrade sig då till sju eru men ansåg att hon hade ju inte tvättat håret, Rune föreslog då att de skulle gå halva vägen var så han betalade 8 euro. I dag när vi skulle betala för vistelsen här så tyckte jag att det blev på tok för billigt och vi påpekade detta men hon i receptionen hade problem med datan och kunde inte få fram mer. Jag påpekade att vi nu bara betalat för de månader som vi stått under 2011 men att vi kom redan i december 2010, hon beklagade att hon och datorn inte var överens och bad oss komma tillbaks efter klockan tre, då skulle chefen ha tittad på det. Och visst sen chefen tittat så blev det dyrare, men det känns bättre att ha gjort rätt för sig, tror jag skulle ha svårt att komma tillbaks till hösten och inte veta om de såg på oss som snyltare och bovar. Det troliga har väl annars varit att han vid genomgång upptäckt misstaget och så har vi fått en faktura på resterande. Ibland kan man tycka att samvetet rymmer väl lite, kunde kanske fått vara lite rymligare….eller inte egentligen för om det varit jag som suttit på andra sidan disken skulle jag bli besviken och ledsen om jag skulle bli lurad, jag vill kunna lita på folk och då måste jag naturligtvis ställa samma krav på mig själv.

Nu är det absolut slut för denna bloggningsomgång men jag finns här igen så snart det ges tillfälle, och snälla, glöm inte att rösta på Amandas frågor.

oss komma tillbaks efter klockan tre, då skulle chefen ha tittad på det. Och visst sen chefen tittat så blev det dyrare, men det känns bättre att ha gjort rätt för sig, tror jag skulle ha svårt att komma tillbaks till hösten och inte veta om de såg på oss som snyltare och bovar. Det troliga har väl annarsvarit att han vid genomngång upptäckt misstaget och så har vi fått en faktura på reserande. Ibland kan man tycka att samvetet rymmer väl lite, kunde kanske fått vara lite rymligare….eller inte egentligen för om det varit jag som suttit på andra sidan disken skulle jag bli besviken och ledsen om jag skulle bli lurad, jag vill kunna lita på folk och då måste jag naturligtvis ställa samma krav på mig själv.

Nu är det absolut slut för denna bloggningsomgång men jag finns här igen så snart det ges tillfälle, och snälla, glöm inte att rösta på Amandas frågor.

att samvetet rymmer väl lite, kunde kanske fått vara lite rymligare….eller inte egentligen för om det varit jag som suttit på andra sidan disken skulle jag bli besviken och ledsen om jag skulle bli lurad, jag vill kunna lita på folk och då måste jag naturligtvis ställa samma krav på mig själv.

Nu är det absolut slut för denna bloggningsomgång men jag finns här igen så snart det ges tillfälle, och snälla, glöm inte att rösta på Amandas frågor.

Ytterligare ett fynd bland rosorna på campingen....troligen det sista för denna gång.

 

En kommentar

En kommentar på “Nu är vi packade..”

  1. Solveigon 16 apr 2011 kl. 16:35

    Då får vi önska er ett välkommen hem, och tack för ditt bloggande. Roligt att läsa om Peniscola efer det att vi åkte hem.
    Solveig o Arne Lenestad (Sanddammarna)

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera