apr 28 2011

Planeringen höll..

Skrivet av kl. 20:35 i kategorin Allmänt

 

…naturligtvis inte, vi är fortfarande kvar på ställplatsen vid Bengt i Örkelljunga, Ullared får klara sig utan mitt besök ända till i morgon. Dagen har vi i stort bara utnyttjat till att slappa och gå runt och titta på nya dyra bilar, Carthago, Adria och Knaust i första hand, vi har också provsuttit en hel del begagnade bilar av skilda märken men inte hittat den ultimata bilen enligt vårt önskemål. Visst har vi sett och kollat en hel del bra bilar men det har alltid varit något som felats, t.ex bra bil men liten kyl eller inget garage att tala om och det som gör en mest besviken bra bil i alla delar men ingen lastkapacitet, varför ett stort och mycket rymligt garagen när man bara får lasta ca 3-400 kg och det mesta är redan utnyttjat till extrautrustning. Många bilar finns det här, flott är lokalen med gott kaffe som de bjuder på, en förträfflig ställplats men ytterst överkomligt pris och dessutom trevlig personal så stället är väl värd ett besök.

Vi kan konstatera att världen inte är så stor egentligen, eftersom vi blev kvar här en dag längre än tänkt träffade vi i kväll Rolle och Lena som vi hade kontakt med på Edens camping. De hade också blivit en dag försenade på grund av blåst och regn när de skulle åka, vi startade alltså ca en vecka före de och vi hade ingen aning om att de skulle landa här och lika lite hade vi planerat att åka här förbi, en ren tillfällighet men en trevlig sådan i alla fall.

I kväll ser vi för första gången på fem månader svensk TV, bl. a svenska nyheter med väderprognosen, och den kan verkligen få en att vilja återvända till värmen, inte ser det så roligt, byar av regn och snö upp mot våra trakter, nu är det förhoppningsvis bara i fjälltrakterna som det blir snö, men kallt lär det bli och regn.

Ska bli intressant att se om morgondagens planering håller och om vi kommer att ”förgylla” Ullared, har hört ”från vanligtvis välunderrättade källor” att plastpåsar kan man köpa till fyndpris där, nu är jag dessvärre mer intresserad av snygga plastglas än plastpåsar.

En kommentar

En kommentar på “Planeringen höll..”

  1. Solveigon 28 apr 2011 kl. 21:57

    Otur att det blir lite svalare igen, just nu när ni kommer hem. Förra veckan var det soligt och varmt i Dalarna när vi var där på besök. Lycka till på GeKå:s, hoppas det inte är alltför mycket folk.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera