mar 05 2013

Nu har vi fått..

Skrivet av kl. 20:01 i kategorin Allmänt

…uppleva ytterligare ett annat Spanien. Efter en hel del blåst har det nu i två mer eller mindre heldagar regnat. Jag klagar i alla fall inte för konstigt nog så har det bara gjort mig ännu mer övertygad om att vi är på rätt ställe. Hur då, frågar ni er kanske, jo det här vädret är i princip identiskt med det väder vi hade mer eller mindre hela förra sommaren när vi var i Sverige, möjligen var det genomgående några grader kallare där. Här är det alltså frågan om två ynka dagar som det regnat, ett regn som utan tvekan har varit välkommet för växtligheten.

Däremot hade vi under gårdagen och kvällen tillsammans med regnet en rätt kraftig vind från sydost vilket gav till resultat att när den sent på natten avtog lämnade den efter sig ett täcke av, inte vit snö utan…. röd Saharasand. Jag lovar att jag har nog aldrig sett så många ”högt uppsatta” män vara så aktiva med skurborste, hink och vattenslang. Husbils-och husvagnstak var under förmiddagen populära ställen att tillbringa morgontimmarna på. Även jag fick efter ett visst tjat möjligheten att få se campingen och ”vår” tomt från denna upphöjda plats. Jag fick en himla bra översikt av campingen och vilken skillnad att få se den liksom lite gran från ovan.

Men jag fick alltså tjata mig till denna möjlighet eftersom Rune anser att jag är ostadig på benen, fallbenägen och ”å huvudets vägnar något svag”. Jag tycker nog att det är påhopp och misskreditering av vad som finns i mitt huvud, nu påstår Rune att han inte uttryckte sig på det sättet, men jag tolkade det i alla fall så, dessutom vem av oss är det som fallit från både lastbilssläpa och brobygge, inte jag i alla fall, alltså fick jag inta taket medförande skurborste, hink och vattenslang.

Tyvärr glömde jag kameran så jag har inte förevigat tillfället och Rune gick bara runt husvagnen och tjatade om att jag skulle var försiktig och inte ramla så han hade inte heller någon tanke på fotografering. Ramla hade jag naturligtvis inte det minsta intresse av, jag är långt, långt, långt ifrån suicidal, nej det enda tillfälle när det var lite darr på manschetterna var när jag skulle ner, jag gillar inte att klänga runt i stegar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera