mar 03 2011

I dag har det faktiskt…..

Skrivet av kl. 21:48 i kategorin Allmänt

 

Marknadsdag i Peniscorla

….inte varit särskilt bra väder, grått, ganska blåsigt med regnet hängande i luften och i bland inte bara hängande utan nerfallande, absolut inga stora mängder, lite duggregn bara. I dag var det verkligen inget att blogga om, troligen inte ens campingrundan. Det var läget när en av våra campinggrannar knackade på dörren och bjöd mig med på shoppingtur till Benicarlo, hennes man skulle skjutsa oss dit, hem skulle vi ta bussen. Naturligtvis tackade jag ja till den inbjudan, shopping är shopping, oberoende av när, var, hur och väder. Klockan halv fem packade vi in oss, fyra tanter och chauffören, för turen till Benicarlo. Tyvärr så tilltog regnandet, men det var väl inte alltför besvärande eftersom vi var inne i affärer större delen av tiden, dessutom kan jag inte påstå att regnet vräkte ner precis, nej jag vill nog hellre kalla det något mellan duggregn och vanligt regn. Jag kan väl inte påstå att jag gjorde några större inköp, det stannade vid en lagom stor svart skinnväska där kamera, mobil, börs och kam ryms, jag är riktigt nöjd med den. Köpte också en visp, typ ballongvisp för teflonbelagda pannor, nöjd även med den, summan för inköpen stannade på 8,7 euro. En runda inne på saluhallen i hopp om att hitta något gott ätbart som frestade och som man kunde köpa med hem hann vi också med men resultatet av det besöket blev noll. Det blev bussen hem kl 19.00 till kaffe och skorpa med ost, inte helt fel det heller .

Tack för trevligt sällskap och tack Lena och Rolle för inbjudan till shoppingutflykten.

Kan inte låta bli servera några underbara bilder från vackra dagar här i Peniscola.

Stranden i Peniscola

En kommentar

En kommentar på “I dag har det faktiskt…..”

  1. Anders och Birgittaon 04 mar 2011 kl. 09:10

    En shoppingtur är aldrig fel. Skönt att slippa manligt sällskap då också. Strandbilden ser härlig ut.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera