mar 05 2011

Lördag morgon….

Skrivet av kl. 23:07 i kategorin Allmänt

Visst är det våren.....?

…..och fortfarande grått och även lite regn men inte lika intensivt som det tydligen varit av och till  under natten och tidigt i morse. Regnet upphörde och vädret blev så småningom riktigt soligt och varmt. Efter lunch tog vi en promenad på campingen och ner till havet för att se om det var lika upprört som det var dagen före, men icke så. Vi gick vidare för att se om bron genom träsket var avstängd. I går när vi körde förbi brofästet i stan såg vi att den var avstängd från det hållet, och visst, den var avstängd även från vårt håll i dag, funderar om den skall vederbörligt invigas med bandklippning och tal av någon prominent dam eller herre, innan det blir officiellt tillåtet för allmänheten att trafikera den, vi har ju redan testat den och så har även många med oss, både här från campingen och lokalbefolkningen. Däremot var det fritt fram att gå över bron vid campingens norra sida. Det blev en skön promenad och en skön stund i solen efter hemkomsten.

Avstängd i väntan på prominent besök.....eller?

  

Dagens promenad gav mersmak så vi beslutade att ta ytterligare en och denna gång ner till stan. Det blev en tur ner mot fiskehamnen förbi Pensionista, vi konstaterade att det har öppnats många matställen som tidigare varit stängda, och att det var ovanligt mycketfolk ute på stan, både ortsbor och långcampare. Av alla dessa matställen och menyer vi läste blev vi sugen på mat, men eftersom jag helst vill veta vad det är jag beställer i matväg så fick det bli den vanliga kinarestaurangen. Där vet jag vad jag beställer och vad jag får och den är smakmässigt fullt acceptabel men portionerna är onödigt stora, nu borde väl inte det vara något man behöver lida av. Tyvärr så gör åtminstone jag det, eftersom jag lever efter principen det jag betalt för ska jag äta upp, men det funkar inte här, det blir en fråga om principer eller överlevnad. Efter en ganska snabb promenad hem orkade jag i alla fall dricka kaffe.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera