mar 08 2011

Denna vecka kommer att…

Skrivet av kl. 19:17 i kategorin Allmänt

Jag vadar hellre i detta.....

…..bli en lååång vecka, nu har jag med både måndag och tisdag. Fortsätter vädret så här så kommer jag väl att lyckas peta in både onsdag och torsdag före helgen vilket känns skönt. Jag börjar få lite panik när Rune meddelar att nu har vi varit här 101 dagar alltså nästan tre och en halv månad, i det närmaste 15 veckor, veckor som i stort sett bara innehållit måndagar och därefter fredag, lördag och söndag. Måndagar därför att det är marknad och helgen på grund av att det varit någon form av jippo nästan varje helg, fattar ni vad jag har förlorat tid och var har den tagit vägen, vad har vi gjort de dagar jag inte har med. Ja vi har promenerat runt och utforskat staden, borgen och gamla stan, utflykter med bilen, för att handla eller bara för nöjes skull men den mesta tiden har nog ändå gått till att bara slappa och njuta av solen och ledigheten. Lat har vi varit, och det får vi vara också, men med måtta, så tack och lov har nog varje dag innehållit minst en till två timmars promenad men med något undantag på grund av den dagens väder. I dag blir det inte någon promenad av den längden för det utlovade sämre vädret har vi nu fått, inte regn av någon betydelse, bara lite i morse, men grått och ordentligt blåsigt naturligtvis också betydligt svalare, bara runt 14 grader. Promenerandet stannar i dag vid en promenad runt här på campingen, gata upp och gata ner. Det har blivit några lediga platser från igår men de är nog inte lediga så länge, det går rätt många runt med tomtkarta i händerna.  Om vädret fortsätter så här, alltså enligt väderspåmännens prognos, kanske vi hinner med någon film till eller någon talbok i mitt fall, kan också tänka mig en siesta mitt på dagen, absolut inte fel att ta seden dit man kommer, eller hur.

Om jag skulle bli grinig över regn och blåst under några dagar här ner så behöver jag bara titta på de kort vi tog dagarna vi var hemma och inte kunde komma oss i väg på grund av att vi var insnöade i ordets rätta bemärkelse. Rune hade fullt upp med att hålla uppe en gång så vi kunde ta oss till husbilen.

...än det Rune plumsar i här, dagarna innan vi åkte.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera