mar 11 2011

Som den grävande…

Skrivet av kl. 17:59 i kategorin Allmänt

 

……”journalist” jag är, kan jag i dag, från vanligtvis välunderrättade källor, meddela att stans ledande politiker har beslutat att gång- och cykelbron genom träsket kommer att invigas, och därmed öppnas för allmänheten, under maj månad.

Ja så vet vi då det men jag vill nog inte kalla mig journalist hellre nyfiken men jag lovar att jag fortsättningsvis kommer att hålla ett öga på vad som händer vid bron och området bakom campingen och dessutom meddela alla större förändringar, muntligen, skriftligen eller med bilder, så länge vi finns kvar här.

Jag vet att det är fredag i dag så denna vecka har jag lyckats med inplacering av alla dagar även om jag var lite snett ute i går men fick som tur var hjälp ”upp på banan” igen som jag sa igår. Vädret har väl varit av mindre bra slag får man nog anse dock inget regn men rätt så mulet. Men trots vädret så har det i mitt fall varit en sån där dag som kan drabba en ibland, då det känns som inget kan gå fel, kände för att städa mer ordentligt i bilen, under tiden tog Rune sig an utsidan. Efter maten fick det bli en tidig campingrunda med utökning på utökningen alltså samma som i går. Kändes som om jag skulle kunna ta den ytterligare en gång men insåg att det troligen inte skulle falla i god jord så jag sa inget om det. Jag verkligen njöt av promenaden trots mindre bra väder. När jag kom hem väntade disken, ytterligare något jag inte har något emot. När jag höll på med disken började det droppa från ovan, men det är fortfarande relativt långt mellan dropparna. Det var länge sedan jag kände mig så energisk och arbetsvillig, men med lite tur så har det gått över till i morgon och jag är tillbaks till det gamla, slappa, slappa och slappa. Nu regnar det så det hörs i alla fall och har jag riktigt tur så blir det åska också.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera