mar 12 2011

Jag kan med rätta säga att…

Skrivet av kl. 21:00 i kategorin Allmänt

….natten varit regnig, de 35 mm nederbörd som vi var ”lovad” under dygnet måste vi fått med råge för det har även regnat i stort sett hela dagen. Vi fick några timmars mer eller mindre uppehåll men nu är det igång igen. Nu kan jag väl inte säga att det på något sätt stört mina ritningar, för jag hade inga, nej mina aktiviteter styrs till stor del av det väder som dagen bjuder på, och i dag var det alltså regn vilket innebär en innedag.

Här på campingen finns det en man från Holland som säljer en typ förstärkare för datorn, en antenn av något slag, han har annonserat under rätt lång tid och vi har väl bara noterat så där ytligt eftersom det inte är en helt billig sak, han begär 115 euro, drygt 1000 kr i svenska pengar. I går när vi gick förbi kom Rune på att han skulle prata med mannen i fråga och höra om han kunde visa om det skulle gå att se på svensk tv via datorn. Nu funkade det inte i går för han behövde göra en del ändringar i inställningen men om vi kunde komma igen i dag så skulle han ha gjort de nödvändiga inställningarna. Tyvärr så var det inte någon större förbättring så det blev inget av den affären. Men på tal om affärer så informerade en av våra campingbekanta oss om att Mercadona, som är under byggnad här i Peniscola, kommer att öppna under april månad. Jag kollade på nätet om det stod vilket datum men jag kunde inte hitta något, men vad jag kan förstå så planeras öppnandet till före påsk i alla fall. Vad det gäller promenerandet i dag så blev det den absolut kortaste typen, campingens bägge sidor och därmed jämt.

.....å regnet det bara öser ner...vem bryr sig, sol blir det under alla förhållanden snart.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera