mar 14 2011

Ingen marknad i dag

Skrivet av kl. 21:05 i kategorin Allmänt

Upprört...men ingen Sunami, tack och lov.

…det regnar. Det verkar som vi har fått varannan dags väder, lördag regn, söndag sol och i dag regn då bör det vara sol i morgon, nu tror inte jag det. Vi får nog vänta tills på torsdag om väderspåmännen har rätt. Alltså ingen marknad i dag utan det fick bli bilen till Eroski, även i dag var det några kunder förutom vi där. Det verkar som om det behöver regna för att kunderna ska ”strömma till” i stora skaror om 4-5 st. Vi kollade också om det fanns en vattenkokare på 1000w åt en campinggranne, men icke, varken på Eroski eller på Miro, så om någon känner till var man kan hitta en sådan i Peniscola  eller dess närhet, så hör av er. Tog detta kort, när vi åkte hem genom stan, av ett ordentligt upprört hav. Redan dessa vågor är i mitt tycke ganska mäktiga och ingen man utan vidare kan motstå om man hamnar i vattnet men de är som en storm i ett vattenglas i jämförelse med den Sunami som drabbade Japan.

I går var vi alltså ut ett gäng och åt och jag ville gärna rekommendera den restaurangen men jag mindes inte vad den hette, så idag när vi åkte förbi kollade jag, sa namnet högt ett par gånger, bad Rune hjälpa mig att minnas namnet, men inte en susning, visst vi är båda utrustade med hjärnor, men av teflontyp. Men jag kan ge er ett tipps, restaurangen ligger bara ett mycket litet stycke från Edens camping, efter huvudgatan och har den absolut sötaste servitris jag sett.

Barnarbete... eller???

2 kommentarer

2 kommentarer på “Ingen marknad i dag”

 1. Dennis & Anne-Marieon 15 mar 2011 kl. 19:16

  Hej Aina
  DÅ ni har bil skulle jag rekommendera Carrefour en regnig dag, det är värt en utfykt att handla i denna jättebutik bara för att se allt dom har. På vägen dit åker Ni förbi en elaffär vänster sida av 340:an i Benicarlo men dom kanske bara har lampor, den heter llums ett gredelint hus som inte går att missa. Men förresten, är inte affären öppen som säljer sådant på Jose Antonio (samma gata som den jättebra väskaffären MERCURY och TOBACO ligger).
  Här i Varberg har vi ingen snö och +3grader just nu (+7 mitt på dagen), har förstått att Ni har det LITE skönare (längtar VÄLDIGT mycket dit).
  Hälsningar
  Dennis & Anne-Marie

 2. Ainaon 15 mar 2011 kl. 20:23

  Hej!
  Ja visst har vi varit till Carrefour, flera gånger faktiskt, men Eroski är minst lika stort och med ett lika brett sortiment. Det finns även vid Eroski ett antal andra affärer också. Anledningen till att vi ibland åker dit är att det är så nära, bara några km utanför Benicarlo, och det finns alltid gott om plats att parkera. Våra grannar som söker en vattenkokare har vad jag vet kollat här i själva Peniscola.
  Jag lovar att det inte är någon snö här heller men i går och i dag har det regnat och kommer troligen att göra så i morgon med, men sol och värme är lovad till torsdag, faktiskt ganska varmt även nu i regnet.
  Hälsningar
  Aina

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera