mar 15 2011

Verkligen inte

Skrivet av kl. 21:12 i kategorin Allmänt

…något att skriva om i dag. Det har regnat hela dagen och stundtals riktigt häftigt. Just nu är det uppehåll men jag antar att det bara är tillfälligt, enligt väderutsikterna så ska det regna även i morgon. Nu går det ingen nöd på oss för det så det är bara att ”låta det regna”. Enligt de olika väderprofeterna så ska vi från och med torsdag få tillbaks solen, det passar utmärk för i Benicarlo är det nu och hela helgen Fallas-festival, vad det riktigt innebär vet jag inte men enligt de som varit med tidigare kommer det på lördag eller söndag eldas upp figurer som är gjorda av paper maché och det lär vara rätt stora figurer, och naturligtvis kommer det att smälla också, bomber och raketer så klart.

I dag har det inte blivit någon utomhusaktivitet för oss, förutom en utflykt för mig till den nyöppnade närbutiken i hörnet av ”vår gata” och huvudgatan för att köpa bröd. Vi glömde brödet i går när vi var till Eroski och det bröd som jag hittade på butiken var inget jag tidigare testat, i princip helt vitt så jag trodde i första läget att det var bara halvgräddat men det ska nog se ut på det viset. Jag roade mig med att översätta, via datorn naturligtvis, det som stod på förpackningen. Enligt tillverkaren var det ett mycket nyttigt bröd utan ”svål”???? Måste säga att det gläder mig för bröd med svål ….nja, tror jag skulle ha lite svårt med det. Jag antar att korrekt översättning nog är kantlöst bröd, kommer att bli intressant att testa men jag antar att man bör rosta det. 

Mjukt, vitt och svål-löst...

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera