mar 23 2011

Så är det då gjort

Skrivet av kl. 21:28 i kategorin Allmänt

…deklarerat alltså, har även tryckt på knappen sänd. Jag inser att det hjälper föga att sitta och beklaga de orättvisor som drabbar mig genom skatteverkets försorg. Inte kunde jag heller skrapa ihop reseavdrag så det blev någon större förändring, så det är bara att acceptera slutbudet på i princip 22 000 kronor, jag hoppas att vi åtminstone kan vara överens om det då. Nu har jag ytterligare en dryg månad på mig innan jag med sorg i hjärtat måste leverera in summan. Tänk vad roligt jag kunde ha haft för den summan….men man får väl tänka att man redan har haft roligt för pengarna efter som skattemyndigheterna tydligen anser att jag har haft det och därför är skyldig dom 22 000. Skulle vara roligt att veta vad jag gjort med dom, kanske var det en del av dessa som jag var till Turkiet för, och det var ju roligt, men resten då? Ja, vara hur det vill med det 2010 var väl i huvudsak ett trevligt år som tydligen kostade en del pengar då, det är i alla fall inget jag kommer att fortsätta att gräma mig över, nu är det ett helt år kvar innan nästa bakslag från skattemyndigheterna, så nu sätter jag punkt för 2010 år deklaration. Vädret blev enligt önskemål blåsig och regnigt vilket skulle hjälpa mig att vara deppig och bitter, jag har lite svårt att hålla fokus på sånt och inte blir det lättare när jag till tröst får en glass, en Magnum mandel

Magnum Temptation Caramel

Har tydligen fått kallelse till tandläkaren, har tid där i morgon förmiddag, blir lite tight att fixa, så av förklarliga själ är den tiden avbokad, det gjorde min dotter som håller koll på vår post.  Skönt att slippa det just nu, inte för att jag har något emot att gå till tandläkaren, vi brukar komma mycket bra överens, men han har införlivat en medarbetare i sin grupp, en för all del verbalt trevlig kvinna men tyvärr måste jag nog påstå att hon har ett i mitt tycke sadistiskt drag vilket resulterar i att hon med stor frenesi och under så lång tid som möjligt försöker flytta om tänderna med en del vassa krokar och med en gummitrissa brännmärka mitt tandkött.  Under hela den plågsamma proceduren kvittrar hon muntert bakom sitt munskydd, hon kallas tandhygienist, dessutom tar hon betalt för att plåga andra.

Jag har under en hel massa år prenumererat på lotter från miljonlotteriet, de levereras en gång i månaden men när vi skulle vara borta så länge skrev jag och sa till om att jag ville göra ett uppehåll till i juni vilket de bekräftade. Uppehållet skulle vara mellan december och fram till i juni alltså, i december kom det lotter, ok tänkte jag , de han väl inte stoppa leveransen då. Men så kom det lotter även i januari så jag skrev ytterligare en gång och fick då till svar att eftersom de betalas via autogiro så hand de inte stoppa det där, men nu var det klart och det skulle inte komma några mer lotter. Skoj, skoj, skoj för visst har det fortsatt att komma lotter och dessutom tycker de tydligen att jag bör utöka mitt lottköp med en annan typ och lott också, så i stället för att upphöra så har de plussat på denna lott. Undrar om de blandar ihop orden upphöra och uppgradera.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera