mar 24 2011

I dag, torsdag

Skrivet av kl. 20:16 i kategorin Allmänt

Hej då, vi ses.....

….tog vi adjö av tre av våra campinggranna/vänner. Det känns vemodigt dels för att man kommer att sakna dom och dels för att det innebär att det inte är långt borta innan vi också kommer att bryta upp och börjar dra oss mot Sverige, även om vi planerar att ta lite omvägar innan vi landar på svensk mark.  Vi har fått rapport om att våra vänner nu är i Frankrike och att det gått utan problem, även att de hunnit med en sista shopping i Spanien. Ser fram emot att få träffa dom här nästa höst/ vinter igen.

Vi tog en tidig runda här på campingen och kan konstatera att nu är det inte längre någon trängsel här, många lediga platser. Det är väl naturligt för det är klart att de som bor i Europa, även om det är i den norra delen, har troligen våren på gång hemma också. Eftersom vädergubbarna hade fel även i dag vad det gäller vädret, blev betydligt bättre än de ”lovade” så blev det en runda utanför campingen också, den fulla sträckningen men utökning på utökningen. Nu går det fort för gubbarna som håller på med renoveringen av området bakom campingen, i dag har asfalteringen av

...nästa höst....

 gatan gjorts, ytorna som förmodligen skall bli grönområden av något slag, har fått ett lager med matjord som krattats ut och slätats till, men gångbron genom träsket är fortfarande avstängd och kommer väl så vara till i maj då. Vi kommer inte att kunna nyttja den när vi går till marknaden och Consum, men vi har i alla fall hunnit gå på den en gång innan den stängdes av.

Träsket som brann för snart en månad sedan har börjat skifta ordentligt i grönt. Vi kommer inte att vara kvar så vi får se hur det växer där men då vi återkommer i till hösten så får vi i alla fall se resultatet av vad våren och sommaren åstadkommit. Vad vi däremot kanske hinner vara med om är Mercadonas öppnande, om det stämmer det jag hört så är det aktuellt till veckan, den 1 april. Har även förstått att det kommer att byggas ytterligare en supermarket här i Peniscola nämligen Lidl så nog får Consum konkurrenter om kunderna.

Nu har vi haft lite sämre väder ett par dagar men enligt väderleksrapporter på nätet så ser det lovande ut framöver, både sol och

...eller vinter....vi ser fram mot det.

 värme, hoppas det stämmer för jag har tänkt hinna bada innan vi åker.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera