mar 26 2011

Nu är den öppen igen

Skrivet av kl. 16:00 i kategorin Allmänt

Bekräftelsen..1 april alltså....

 

 …bron genom träsket, åtminstone var den det i dag för vi har gått den.

I dag bestämde vi oss för att ta vägen genom träsket och gå förbi Mercadona för att se hur långt de hunnit och för att se om vi kunde få bekräftat att det blir invigning den 1 april. Kan intyga att det jobbats raskt vid Mercadona och att den planerade invigningen är bestämd till 1 april enlig den affisch som sitter på taket.

På vägen in till stan gick vi förbi gångbron genom träsket, den som varit avstängd, nu gick det några ungdomar på den . På min frågade om den var öppen hela vägen genom kunde jag trots språkförbistringarna förstå att så var det så vi testade, och ja den är öppen, eller var det i alla fall i dag. Det som är gjort sedan vi senast gick över är att det är infällt positionsljus på båda sidor med jämna mellanrum, måste bara kolla hur det ser ut i mörker om nu belysningen är ansluten till någon kraftkälla.

Snart "blommar" träsket igen

Jag vill lova att nu håller de manliga grodorna i träsket serenad för sina damer, men man bör nog vara groddam för att uppskatta sången. Tror inte att branden på något sätt har påverkat deras försök och önskan att förföra sina damer. Hela det brunna området börjar skifta i grönt men vissa delar har hunnit längre än andra troligen på grund av växternas art. Bakom campingen har Arbetet fortsatt med att göra området till ett parkliknande område, bl. a har befintliga palmer friserats och jordytorna är ytterligare tillsnyggade, ska väl antar jag, bli gräs på dessa ytor, det ska bli spännande att se hur det ser ut till hösten när vi kommer hit igen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera