mar 27 2011

I dag har jag verkligen

Skrivet av kl. 20:18 i kategorin Allmänt

Vårblommor på campingen

 

…inget nytt att skriva om. Det har varit en lugn och skön söndag som började lite disig men varm. Men visst kom solen så vid 12-tiden var det fullt solsken. Tror inte att solen har blivit upplyst om att vi nu har sommartid för normalt brukar hon, solen alltså göra entré lite tidigare även om morgonen är disig. Vi har väl fått igen den där förlorade soltimmen från förmiddagen nu på aftonen med råge känns det som, fortfarande sol och varmt nog för bara linne kl sju på kvällen.

Vi bestämde oss för en tur ner till stan och Pensionista redan mitt på dagen. Vi tänkte satsade på att bron genom träsket var fortsatt öppen. På väg dit träffade vi våra campinggrannar, Lena och Rolle, som var ute i samma ärende, alltså testa om bron

Vildväxande buske vid promenadvägen

var öppen. Javisst bron var öppen, vi följdes genom träsket och de gick också med oss till Pensionista där vi tog en paus och drack en kopp kaffe. Sen blev det en lugn och skön promenad hem efter strandpromenaden. Vi har fått hälsningar från vänner som har åkt för ett tag sedan, så har t ex Hans och Margareta landat hemma i Sverige utan problem och Roy och Inger har kommit till Köln.

Efter en lätt, men en aning sen, lunch blev det tid för några timmar i solen med ett korsord innan det var dags att ta itu med middagen. Rune har på egen begäran tagit hand om disken i princip hela veckan så även i dag.

Ännu ett blommande träd som bara står där....äppelträd månne?

Den obligatoriska rundan här på campingen har vi naturligtvis gjort, och sagt hejdå till hemvändande nordbor. Så den här söndagen har varit lugn och skön och helt utan ”sensationer” eller problem. Enligt väderspåmännen ska kommande veckaförhoppningsvis bli varm och rätt solig. På blomfronten går det fort nu, bl. a har rosorna kommit i knopp och vårens vildväxande blommor är i full gång, och inte vet jag vad de heter men de blir ju inte mindre vackra för det.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera