mar 28 2011

Måndag, men ingen

Skrivet av kl. 21:28 i kategorin Allmänt

…marknad i dag, trots perfekt marknadsväder så blev det Lidl och Eroski. På Lidl är det alltid kunder, men det ligger ju bra till inne själva Benicarlo men har tyvärr en mycket liten och trång parkering.  Eroski däremot som har en stor och rejäl parkering saknar kunder, visst är det en del bilar på parkeringen, men det finns ju ett antal affärer där så på själva Eroskis stormarknad är det ingen trängsel. Det var i alla fall några kunder även där. En kassa var som vanligt bemannad i dag och av någon underlig anledning och som på en given signal blev det kö vid denna kassa, kö och kö, det beror väl egentligen på vad man är van vid när det gäller köande, men vi var i alla fall tror jag fyra kunder samtidigt där. Denna anhopning av kunder fick kassörskan att omgående kasta sig på telefon och begära förstärkning, tyvärr så han inte den inkallade kassörskan fram till sin kassa, innan vi som stod sist i kön när hon ringde var framme och fått hjälp, men som tur var hade det kommit ytterligare en kund som den inkallade kassörskan fick ta hand om. Jag undrar om bristen av kunder på Eroski, åtminstone till en viss del, kan bero på att det inte finns någon bussförbindelse dit. Nu måste det naturligtvis finnas tider under dagen/kvällen när det är fler kunder där än när vi är där, det får jag verkligen hoppas. Om inte, hemska tanke, hur många gånger är då färskvarorna ommärkt och ändrat bäst före datum på, men vi har å andra sidan inte blivit sjuk av något vi köpt och ätit från Eroski eller något annat ställe heller för den delen.

På vår campingrunda, som i afton blev den med alla utökningarna, kunde vi konstatera att det både kommit och farit husbilar men också att det i nuläge inte är många lediga platser kvar, anledningen till det är i första hand att det är holländska och belgiska campare här som tydligen ingår i en husbils/husvagnsklubb som har en träff här. Vad jag förstår så står alla på ”vår” sida av campingen, om jag har tolkat skylten och anvisningen vid entrén rätt.

En kommentar

En kommentar på “Måndag, men ingen”

  1. Lennart Brandton 29 mar 2011 kl. 12:03

    Hej
    Idag kan jag påstå att vädret är bra, åtminstone för en skidtur med hunden. Strålande sol, lite vind och en minusgrad. Ett påtagligt vårtecken var att några sångsvanar satt på iskanten vid en vak i Umeälven. Men i natt var det -17 grader, så visst är det långkallingar som gäller.
    Hälsningar
    Brodern i Umeå .

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera