mar 31 2011

Det blev inget

Skrivet av kl. 21:01 i kategorin Allmänt

….bad i dag heller trots att jag faktiskt hade baddräkten på mig när vi gick på promenad efter stranden. Anledningen till att det inte blev bad är dels att vi gick åt fel håll, mot Benicarlo och dels hade jag inte ”basstationen” i närheten. Jag vill nog helst att vi har husbilen i närheten för det är väl inte riktigt så varmt i vattnet att man vill gå länge i blöt baddräkt även om det är varmt i solen. Nu gick vi alltså i princip ända till Benicarlo där vi tog en paus på en mindre restaurang innan vi återvände efter stranden och traskade iväg hemåt. Det är fantastiskt så underbart lat man kan vara, jag gör i princip inte ett dugg annat än…ingenting. De små måsten som man utför är en del matlagning, diskning som vi i princip strider om att få göra, Rune och jag, i veckan har Rune avgått med seger i stort sett hela veckan, och städningen är väl inte ens värd nämnas. Lite tvätt förekommer men även det kan vara socialt trevligt vid tvättbaljorna. Det är alltså de dagar jag utför ”arbete” sen har vi de verkligt lata dagarna där maten intas på någon restaurang och slappa i solen med ett korsord och där korta inslag av träffar med en trevlig kille, nämligen John Blund, är vad som i övrigt gäller den dagen. Utflykter med husbilen till stormarknaderna kan jag inte heller kalla särskilt betungande. Ja att vara pensionär under sådana här förhållanden är inte direkt avskräckande, jag kan väl inte påstå att jag ångrade att jag fortsatte jobba efter att jag fyllt 65 år, men om jag har vetat då vad jag vet i dag så har valet varit enkelt, och jag antar att ni förstår vilket valet blivit.

I övrigt på campingen kan vi bara konstatera på vår obligatoriska runda att det ligger en känsla av uppbrott, många packar och är tydligen på väg att åka nu i månadsskiftet.  Och som jag sagt tidigare så är många från norra delarna av Europa och där är det troligen vår eller kanske till och med vad vi skulle kalla försommar, men det är det inte i norra Sverige så vi blir kvar ett tag till.

Inget blommigt hotell...men väl blommor på hotellet

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera